C.V. installaties /CV Ketel

Het liefst hebben we het in ons huis of op onze werkplek overal behaaglijk warm. Voor elke ruimte betekent dat wat anders, maar wat is precies behaaglijk? 

CVinstallaties Hartog

En hoe bereik je dat met een zo laag mogelijk energieverbruik? U hebt vast al veel meer vragen bedacht die u ons voor wilt leggen voordat u het beste verwarmingssysteem kiest dat bij uw situatie past. Stel ze ons!

Aanleg

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van diverse soorten verwarmingsinstallaties, zoals het meest voorkomende radiatorverwarming met c.v. ketel. Ook vloerverwarming met c.v. ketel en/of warmtepomp kan voor u een goede oplossing zijn voor nu en voor de toekomst.
Ook kunt u kiezen voor luchtverwarming, direct gestookt of indirect gestookt of in combinatie met een luchtbehandelingskast. Zo'n luchtbehandelingskast kan dan worden voorzien van bijvoorbeeld koeling of een luchtbevochtiger. De luchtbehandelingskast kan worden gevoed door een c.v. ketel of warmtepomp, waardoor uw meer rendement hebt, dus uw energie daalt en het milieu een plezier doet.

 

Over Hartog

Over ons
Al meer dan 70 jaar

Facebook LinkedIn Twitter Google

Contact

Wolfskuilseweg 267

6542 AA Nijmegen

Tel: 024 - 3771592

info@hartogbv.nl