Warmtepompen

Lange levertijd warmtepomp

Wij helpen u graag om te verduurzamen, maar we zijn hier ook eerlijk over. Door de coronapandemie is er nog steeds een wereldwijd chip- en elektronicatekort. Dit heeft ook invloed op de productie van (hybride) warmtepompen. De ontwikkelingen op de gasmarkt zorgen daarnaast voor een enorme vraag naar warmtepompen. Dit betekent dat wij op dit moment geen nieuwe aanvragen in behandeling kunnen nemen. Onze excuses hiervoor.

Een optimaal binnenklimaat, het hele jaar door? Dat bereikt u door gebruik te maken van aardwarmte, een duurzame energiebron die met behulp van een warmtepomp gewonnen wordt. 's Winters een verwarmde woning of kantoor en in de zomermaanden een koele leef- of werkruimte, zonder extra energiekosten! warmtepompen AlphaInnotec

 

De meeste warmtepompen functioneren doordat een koelkringloop warmte onttrekt aan de omgevingslucht en deze afstaat aan bijvoorbeeld het verwarmingswater. Met dit verwarmingswater worden ruimtes of douchewater verwarmd. Door gebruik te maken van een ‘gratis’ bron – de omgeving – is de warmtepomp een energiezuinig concept.

Met de juiste toepassing kan de warmtepomp zelfs energiezuiniger zijn dan een hoogrendementsketel. 

 

Over Hartog

Over ons
Al meer dan 70 jaar

Facebook LinkedIn Twitter Google

Contact

Wolfskuilseweg 267

6542 AA Nijmegen

Tel: 024 - 3771592

info@hartogbv.nl