Investeringssubsidie duurzame energie

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers.

Duurzame energie Hartog

Lees meer

Aardwarmte, iets voor u?

Door het gebruik van een aardwarmte-installatie houdt u de energierekening laag en het leefklimaat comfortabel. Hierdoor stijgt de waarde van uw woning en werkt u mee aan een duurzame levenswijze. Want wist u dat een warmtepomp ook gecombineerd kan worden met zonnecollectorenmet? Op die manier realiseert u een grote vermindering van de CO2-uitstoot.

aardwarmte Hartogbv

Lees meer

Warmtepompen

Warmtepomp

Een optimaal binnenklimaat, het hele jaar door? Dat bereikt u door gebruik te maken van aardwarmte, een duurzame energiebron die met behulp van een warmtepomp gewonnen wordt. 's Winters een verwarmde woning of kantoor en in de zomermaanden een koele leef- of werkruimte, zonder extra energiekosten! warmtepompen AlphaInnotec

Lees meer

Duurzame energie

Duurzame energie vormt tegenwoordig een steeds belangrijker issue. Ook Hartog erkent het belang van alternatieve energiebronnen en heeft ruime ervaring op het gebied van duurzame energie. Duurzame energie - ook wel alternatieve energie of groene energie genoemd - is energie waarover wij onbeperkt kunnen beschikken, want het raakt nooit uitgeput.

investeren duurzameenergie hartog

Lees meer

Zonne-energie

Zonne-energie – misschien wel de meest bekende vorm van duurzame energie – kan worden verkregen door middel van bijvoorbeeld een zonneboiler. Een zonneboiler verwarmt koud leidingwater zoals een normale boiler, geiser of combiketel dat ook doet.

 zonnepanelen1 Hartog

Lees meer

Over Hartog

Over ons
Afbeelding1

Facebook LinkedIn Twitter Google

Contact

Wolfskuilseweg 267

6542 AA Nijmegen

Tel: 024 - 3771592

info@hartogbv.nl